Autoline servis Beograd | O nama

Jovanke Radaković 33a, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-20h
Autoline servis Beograd | O Nama

O Nama

Auto servis Line Beograd | O Nama

O Nama


Auto Line - Servis je servis sa velikim iskustvom, kapacitetom i mogućnostima. Savremenom opremom i kadrovima osposobljen da obavi poslove vezane za: auto mehaniku, elektroniku, elektriku, vulkanizerske poslove, servis i popravku auto klima i centriranje trapa, sve za putnička i komercijalna vozila. Raspolažemo sa 8 radnih mesta opremljenim dizalicama i alatom. Sertifikovani smo za sistem menadžmenta kvalitetom prema standardu ISO 9001:2015. Pozovite nas. Predložićemo Vam najbolja rešenja za vaše automobile.

Auto Line servis | Saveti stručnjaka

Neka vaš auto uvek bude spreman za put

Savet

Ulja

Sva novija vozila kojima je preporučeno sintetičko motorno ulje, preporučujemo zamenu na 15000 km iako u servisnim knjigama piše 30000. Jedan od razloga za ovu preporuku je što naše gorivo ima više sumpora od evropskih goriva (što nije dobo za motor) a drugi je razlog vezan za vozila kojima je zupčenje motora uradjeno sa lancima. Nove generacije lanaca su zbog centrifugalne sile lakse, tanje, imaju sitnije delove i rade na većim obrtajima. U praksi se pokazalo da lanci traju duže kad se motorno ulje menja na 15000.

Auto klima

Normalna potrošnja rashladnog sredstva u sistemu je 10-15 grama godišnje. To je jako malo. Zato se preporučuje servis klime na dve godine. Tada treba uraditi dopunu i reciklažu gasa i ulja. Ako se sistem češće prazni pa morate u sezoni 1-2 puta da dopunite klimu, vi bacate pare. Vas sistem je probušen. Ima negde rupicu. (Da li je normalno da stalno doduvavate gumu na kolima? Nije. Na kraju zakrpite gumu.) Zato popravite svoju auto klimu i tako uštedite novac.

Bojan Stanojević

21.8.2019.

 

 

Auto Line servis Beograd

Akcije


Autoline servis Beograd | Logo

Renomirani Auto servis u Beogradu sa više od 20 godina postojanja. Servis automobila, prodaja novih i polovnih rezervnih auto-delova.

Kontaktirajte nas


Jovanke Radaković 33a, Beograd
Pon – Pet 08-18
Subota: 8-15
Nedelja: ne radimo

Društvene mreže


Autoline servis Beograd | Call Phone