Jovanke Radaković 33a, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-20h

Auto servis Line Beograd | Usluge

Čišćenje katalizatora i DPF FAP filtera


Sastavni deo svakog izduvnog sistema automobila je DPF/FAP filter, dok kod novijih automobila u pored DPF filtera se nalazi i katalizator. Svrha ovog filtera je da smanji emisiju štetnih izduvnih gasova i da na taj način najveći deo čađi zadrži u samom filteru. Zaprljani DPF filter dovodi do veće potrošnje goriva i emisije štetnih gasova, ali i potencijalnog kvara na turbini.

Autoline servis pored usluga popravke, servisiranja i održavanja motornih vozila u svojoj ponudi ima i uslugu čišćenja katalizatora i DPF/FAP filtera. Profesionalno i stručno osoblje, kao i najsavremenije mašine za čišćenje katalizatora i DPF/FAP filtera predstavljaju garant da će vaši katalizator ili DPF/FAP filter biti gotovo stoprocentno očišćeni i vraćeni u fabričko stanje. Čišćenje katalizatora i DPF/FAP filtera se obavlja ne invenzivnom metod i ne iziskuje sečenje, zavarivanje i temperaturni šok, čime se obezbeđuje da fizičko-hemijska svojstva filtera ostanu nepromenjena.

    

Autoline servis Beograd | Logo

Renomirani Auto servis u Beogradu sa više od 20 godina postojanja. Servis automobila, prodaja novih i polovnih rezervnih auto-delova.

Kontaktirajte nas


Jovanke Radaković 33a, Beograd
Pon – Pet 08-18
Subota: 8-15
Nedelja: ne radimo

Društvene mreže


Autoline servis Beograd | Call Phone