Jovanke Radaković 33a, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-20h

Auto servis Line Beograd | Usluge

Ugradnja i popravka centralne brave


Najčešći problem kod centralne brave, pored kvara na elektro motoru, se vezuje za naslage prašine i prljavštine zbog kojih nećete biti u mogućnosti da otključate automobil. Kako bi popravili centralnu bravu neophodno ju je demontirati, rastaviti, očistiti posebnim sredstvima za čišćenje i onda je ponovo sastaviti. Postupak popravke centralne brave je veoma pipav i zahteva posebnu pažnju kako ne bi došlo do oštećenja delova prilikom ponovnog sklapanja i ugradnje.

Autoline servis više od dve decenije vodi računa o popravci i servisiranju motornih vozila, između ostalog, i o popravci i ugradnji centralne brave. Dve decenije uspešnog rada, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, su najbolji pokazatelj kvaliteta naših usluga. U tom cilju značajno mesto zauzima i upotreba najsavremenije opreme i alata, ali i konstanto usavršavanje naših mehaničara koji svojom ekspertizom obezbeđuju servisiranje kvarova u rekordnom roku.

Autoline servis Beograd | Logo

Renomirani Auto servis u Beogradu sa više od 20 godina postojanja. Servis automobila, prodaja novih i polovnih rezervnih auto-delova.

Kontaktirajte nas


Jovanke Radaković 33a, Beograd
Pon – Pet 08-18
Subota: 8-15
Nedelja: ne radimo

Društvene mreže


Autoline servis Beograd | Call Phone