Jovanke Radaković 33a, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-20h

Auto servis Line Beograd | Usluge

Parking senzori


Obezbedite visok stepen bezbednosti i izbegnite saobraćajne nezgode sa parking senzorima izuzetnog kvaliteta. Parking senzori će vam u značajnoj meri olakšati proces parkiranja, pravovremeno vas obaveštavajući o kretanju pešaka ili životnija iza automobila, kao i neposrednoj blizini drugih automobila ili fizičkih prepreka. Set parking senzora se sastoji od četiri senzora pažljivo pozicioniranih u braniku automobila, zvučne signalizacije i vizuelnog displeja koji grafički ukazuje na udaljenost od prepreke. U zavisnosti od intenziteta zvuka vozač će biti jasno upozoren o preostaloj razdaljini, dok će vizuelni displej dodatno ukazati na stranu vozila koja je najbliža fizičkoj prepreci. Parking senzori ne naraušavaju estetski izgled i farbaju se u boji automobila.

Dodatna prednost parking senzora se vezuje za mogućnost povezivanja sa navigacijom automobila, ali i parking kamerom, čijom bi se zajedničkim upotrebom mogućnost nastanka fizičkih oštećenja svela na minimum.

Autoline servis Beograd | Logo

Renomirani Auto servis u Beogradu sa više od 20 godina postojanja. Servis automobila, prodaja novih i polovnih rezervnih auto-delova.

Kontaktirajte nas


Jovanke Radaković 33a, Beograd
Pon – Pet 08-18
Subota: 8-15
Nedelja: ne radimo

Društvene mreže


Autoline servis Beograd | Call Phone