Jovanke Radaković 33a, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-20h

Auto servis Line Beograd | Usluge

Xenon i LED svetla


Halogene sijalice polako odlaze u istoriju i njihovo mesto zauzimaju pouzdanija, jača i dugotrajnija svetla. Autoline servis pored usluge održavanja i servisiranja motornih vozila u svojoj ponudi ima i uslugu ugradnje i održavanja LED i Xenon svetala. Najsavremenija oprema, iskusni majstori i preko dve decenije rada predstavljaju najbolji garant kvaliteta usluga koje pružamo.

Xenon svetla

Xenon svetla su poznata po svojoj dugovečnosti, nižoj potrošnji električne energije, sjajnijoj svetlosti i obezbeđivanju bolje vidljivosti u uslovima noćne vožnje. Xenon svetla takođe proizvode ravnomernije svetlo u odnosu na halogene farove, što ograničava raspršavanje odsjaja, a samim tim i „prigušen“ pregled stanja na putu.


LED svetla

LED svetla mogu biti različitih oblika i vrlo se lako uklapaju u dizajn svih modela automobila, emituju svetlost u različitim temperaturnim bojama, hladne su na dodir i ne sadrže toksične elemente. LED svetla troše i do deset puta manje električne energije od halogenih sijalica, a takođe su poznate i po proizvodnji jače svetlosti od halogenih, ali i toplije svetlosti od Xenon svetala.

Autoline servis Beograd | Logo

Renomirani Auto servis u Beogradu sa više od 20 godina postojanja. Servis automobila, prodaja novih i polovnih rezervnih auto-delova.

Kontaktirajte nas


Jovanke Radaković 33a, Beograd
Pon – Pet 08-18
Subota: 8-15
Nedelja: ne radimo

Društvene mreže


Autoline servis Beograd | Call Phone